Interelktronik Bonyhád arrow Canon fax készülékek
2020. november 26.
Fax készülékek

  • Tintasugaras fax
    Válassza a Canon tintasugaras és lézeres faxkészülékeinek lenyűgöző családját. Akár otthonról üzemelteti a vállalkozását, akár egy nagyobb vállalatban dolgozik, fejlett – és mégis könnyen használható – modelljeink a funkciók és előnyök széles skáláját nyújtják a felhasználók számára.
  • Lézerfax
    Élvezze a magas minőségű lézeres faxolás és produktív teljesítmény előnyeit. Készülékeink családja minden igényt képes kielégíteni az alacsony mennyiségű munkákra tervezett modellektől a sokoldalú, magas teljesítményű készülékekig és az innovatív internetes faxszolgáltatásokig. Mindegyik robusztus modell az Ultra High Quality (ultramagas minőségű) átviteli technológia segítségével professzionális teljesítményt biztosít.
Interelektronik Bonyhád akciói

ELLENŐRZÉS MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL

Az elektronikus karbantartás a Canon távdiagnosztikai rendszerén (RDS) alapul, amely
Canon készülékei minden szükséges adatáról tájékoztatja az ügyfelet, a nap 24 órájában,
bármikor*.
Ami ennél is fontosabb, az e-karbantartás azonnali adattal szolgál, Internet böngészőn keresztül. Az RDS párhuzamosan riasztja a Canon szervizt is. Ha tehát bármi hiba örténik, még abban a percben** értesül a Canon, így sokkal gyorsabban tud reagálni, mint eddig. Mi megkapjuk az üzenetet, Ön meg a szervizt.