Interelktronik Bonyhád arrow Canon fax készülékek
2021. augusztus 02.
Fax készülékek

  • Tintasugaras fax
    Válassza a Canon tintasugaras és lézeres faxkészülékeinek lenyűgöző családját. Akár otthonról üzemelteti a vállalkozását, akár egy nagyobb vállalatban dolgozik, fejlett – és mégis könnyen használható – modelljeink a funkciók és előnyök széles skáláját nyújtják a felhasználók számára.
  • Lézerfax
    Élvezze a magas minőségű lézeres faxolás és produktív teljesítmény előnyeit. Készülékeink családja minden igényt képes kielégíteni az alacsony mennyiségű munkákra tervezett modellektől a sokoldalú, magas teljesítményű készülékekig és az innovatív internetes faxszolgáltatásokig. Mindegyik robusztus modell az Ultra High Quality (ultramagas minőségű) átviteli technológia segítségével professzionális teljesítményt biztosít.
Interelektronik Bonyhád akciói

Ha Ön felel a nyomtató, fax, másoló és beolvasó készülékekért, most a Canon e-karbantartási szolgáltatásával, időt, fejfájást és pénzt takaríthat meg. Ez egy újfajta szerviz, melynek segítségével fontosabb problémák megoldására is jut ideje, mint hogy a könyvelési osztályon a legrosszabbkor kifogyott a festék.

Üdvözöljük előrelátó szervizünkben!