2024. április 25.
Szkennerek

  • Síkágyas lapolvasók filmbeolvasással  ( 4 elem )
    A CanoScan fotó/film/dokumentum síkágyas lapolvasók a funkciók egész skáláját bocsátják rendelkezésre: 35 mm-es filmek beolvasása, exkluzív Z-Lid™-ig a könyvek és magazinok beolvasásához, 48 bites felbontás, egyetlen kábel az USB-csatlakozáshoz és tápellátáshoz – mindez egyetlen könnyen használható készülékben.
  • Nagy sebességű dokumentum beolvasók  ( 16 elem )
    Hogy minél inkább ki tudják használni a mai hatékony üzleti alkalmazásokat, a szervezeteknek papíron lévő információikat digitalizálniuk kell. Nagy sebességű és teljesítményű dokumentumszkennereink a megbízható, tökéletes képalkotást egyszerű kezeléssel és karbantartással kombinálják. Hatékonyabbá és gyorsabbá teszik az információk kezelését, így segítve a szervezeteket a költség-, az idő- és a helymegtakarításban az információk digitális megosztása, tárolása és rendelkezésre bocsátása révén.
  • Sikágyas lapolvasók  ( 4 elem )
    A Canon színes lapolvasóinak legújabb generációja. Mint minden Canon-termék esetében, ezek a lapolvasók is a végfelhasználói igényeire való figyelésünk eredményei. A Canon legfőbb célja, hogy olyan készülékeket alkosson, amelyekre mindig biztonsággal hagyatkozhat, és amelyek segítenek gyorsan, hatékonyan és könnyedén végezni munkáját.