Interelktronik Bonyhád arrow Szkennerek
2020. július 13.
Szkennerek

  • Síkágyas lapolvasók filmbeolvasással
    A CanoScan fotó/film/dokumentum síkágyas lapolvasók a funkciók egész skáláját bocsátják rendelkezésre: 35 mm-es filmek beolvasása, exkluzív Z-Lid™-ig a könyvek és magazinok beolvasásához, 48 bites felbontás, egyetlen kábel az USB-csatlakozáshoz és tápellátáshoz – mindez egyetlen könnyen használható készülékben.
  • Nagy sebességű dokumentum beolvasók
    Hogy minél inkább ki tudják használni a mai hatékony üzleti alkalmazásokat, a szervezeteknek papíron lévő információikat digitalizálniuk kell. Nagy sebességű és teljesítményű dokumentumszkennereink a megbízható, tökéletes képalkotást egyszerű kezeléssel és karbantartással kombinálják. Hatékonyabbá és gyorsabbá teszik az információk kezelését, így segítve a szervezeteket a költség-, az idő- és a helymegtakarításban az információk digitális megosztása, tárolása és rendelkezésre bocsátása révén.
  • Sikágyas lapolvasók
    A Canon színes lapolvasóinak legújabb generációja. Mint minden Canon-termék esetében, ezek a lapolvasók is a végfelhasználói igényeire való figyelésünk eredményei. A Canon legfőbb célja, hogy olyan készülékeket alkosson, amelyekre mindig biztonsággal hagyatkozhat, és amelyek segítenek gyorsan, hatékonyan és könnyedén végezni munkáját.
Interelektronik Bonyhád akciói

Ha Ön felel a nyomtató, fax, másoló és beolvasó készülékekért, most a Canon e-karbantartási szolgáltatásával, időt, fejfájást és pénzt takaríthat meg. Ez egy újfajta szerviz, melynek segítségével fontosabb problémák megoldására is jut ideje, mint hogy a könyvelési osztályon a legrosszabbkor kifogyott a festék.

Üdvözöljük előrelátó szervizünkben!