Interelktronik Bonyhád arrow Szkennerek
2021. augusztus 02.
Szkennerek

  • Síkágyas lapolvasók filmbeolvasással
    A CanoScan fotó/film/dokumentum síkágyas lapolvasók a funkciók egész skáláját bocsátják rendelkezésre: 35 mm-es filmek beolvasása, exkluzív Z-Lid™-ig a könyvek és magazinok beolvasásához, 48 bites felbontás, egyetlen kábel az USB-csatlakozáshoz és tápellátáshoz – mindez egyetlen könnyen használható készülékben.
  • Nagy sebességű dokumentum beolvasók
    Hogy minél inkább ki tudják használni a mai hatékony üzleti alkalmazásokat, a szervezeteknek papíron lévő információikat digitalizálniuk kell. Nagy sebességű és teljesítményű dokumentumszkennereink a megbízható, tökéletes képalkotást egyszerű kezeléssel és karbantartással kombinálják. Hatékonyabbá és gyorsabbá teszik az információk kezelését, így segítve a szervezeteket a költség-, az idő- és a helymegtakarításban az információk digitális megosztása, tárolása és rendelkezésre bocsátása révén.
  • Sikágyas lapolvasók
    A Canon színes lapolvasóinak legújabb generációja. Mint minden Canon-termék esetében, ezek a lapolvasók is a végfelhasználói igényeire való figyelésünk eredményei. A Canon legfőbb célja, hogy olyan készülékeket alkosson, amelyekre mindig biztonsággal hagyatkozhat, és amelyek segítenek gyorsan, hatékonyan és könnyedén végezni munkáját.
Interelektronik Bonyhád akciói
TÁVDIAGNÓZIS

A rendszer hiba esetén, vagy ha a készülék nem teljesít a meghatározott feltételek szerint,
automatikusan riaszt. Ha pl. a papírelakadások száma meghalad egy adott számot, a Canont
e-mail üzenetben értesíti. A hiba leírását és a statisztikákat pedig automatikusan begyűjti és elküldi a rendszerkezelőnek. Az együttműködő készülékek részletes listáját a Canontól kaphatja meg.
** A sebesség függ a környezettől, az e-mail rendszer típusától és az Internet kapcsolat típusától.