Interelktronik Bonyhád
2021. augusztus 02.
PDF  | Nyomtatás |
WEBLAPUNK FELTÖLTÉSE INFORMÁCIÓKKAL FOLYAMATOS, KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET.
Cégünk, az INTERELEKTRONIK BONYHÁD Kft. 1996-ban alakult.Dél-Dunántúli működési területűnkön illetve Bonyhádi és Pécsi szerviz és bemutatótermünkben az ügyfeleinknek a dokumentum kezelés összes területén teljes megoldást nyújtunk.

 2003-ban elnyertük a Canon System Partner kitüntető címet. Ezzel a címmel párhuzamosan mindkét telephelyünkön külön-külön megkaptuk a Hivatalos Viszonteladói és a Hivatalos Szerviz Partner minősítést, mellyel a Canon irodatechnikai berendezések garanciális szervizét is ellátjuk.

Ezen minősítések feltétele volt a magasan képzett szakemberháttér, akik jártasak a legújabb technikák használatában, szervizelésében, valamint annak hálózati rendszerbe történ? beillesztésébe.

Szervizhálózatunk három megyére terjed ki, s nyolc órán belül vállaljuk a berendezések javításának, karbantartásának megkezdését, és a szükséges kellék anyagok kiszállítását. Ügyfeleink felkérésére munkaidőn kívül is tarunk ügyeletet.Cégünk profiljába tartoznak:

  • Irodatechnikai berendezések: digitális fekete-fehér és színes fénymásolók, analóg fénymásolók, nyomtatók, multifunkciós berendezések, faxok, scenerek értékesítése, bérbeadása, eseti vagy TÜSZ szerviz szolgáltatással.

  • Banktechnika ( bankjegy és érmeszámlálók ) értékesítése és szervizelése.

Utolsó frissítés ( 2017. október 19. )
 
Interelektronik Bonyhád akciói
TÁVDIAGNÓZIS

A rendszer hiba esetén, vagy ha a készülék nem teljesít a meghatározott feltételek szerint,
automatikusan riaszt. Ha pl. a papírelakadások száma meghalad egy adott számot, a Canont
e-mail üzenetben értesíti. A hiba leírását és a statisztikákat pedig automatikusan begyűjti és elküldi a rendszerkezelőnek. Az együttműködő készülékek részletes listáját a Canontól kaphatja meg.
** A sebesség függ a környezettől, az e-mail rendszer típusától és az Internet kapcsolat típusától.