Interelktronik Bonyhád arrow Rólunk
2021. augusztus 02.
PDF  | Nyomtatás |
WEBLAPUNK FELTÖLTÉSE INFORMÁCIÓKKAL FOLYAMATOS, KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET.
Cégünk, az INTERELEKTRONIK BONYHÁD Kft. 1996-ban alakult.Dél-Dunántúli működési területűnkön illetve Bonyhádi és Pécsi szerviz és bemutatótermünkben az ügyfeleinknek a dokumentum kezelés összes területén teljes megoldást nyújtunk.

 2003-ban elnyertük a Canon System Partner kitüntető címet. Ezzel a címmel párhuzamosan mindkét telephelyünkön külön-külön megkaptuk a Hivatalos Viszonteladói és a Hivatalos Szerviz Partner minősítést, mellyel a Canon irodatechnikai berendezések garanciális szervizét is ellátjuk.

Ezen minősítések feltétele volt a magasan képzett szakemberháttér, akik jártasak a legújabb technikák használatában, szervizelésében, valamint annak hálózati rendszerbe történ? beillesztésébe.

Szervizhálózatunk három megyére terjed ki, s nyolc órán belül vállaljuk a berendezések javításának, karbantartásának megkezdését, és a szükséges kellék anyagok kiszállítását. Ügyfeleink felkérésére munkaidőn kívül is tarunk ügyeletet.Cégünk profiljába tartoznak:

  • Irodatechnikai berendezések: digitális fekete-fehér és színes fénymásolók, analóg fénymásolók, nyomtatók, multifunkciós berendezések, faxok, scenerek értékesítése, bérbeadása, eseti vagy TÜSZ szerviz szolgáltatással.

  • Banktechnika ( bankjegy és érmeszámlálók ) értékesítése és szervizelése.

Utolsó frissítés ( 2017. október 19. )
 
Interelektronik Bonyhád akciói

Ha Ön felel a nyomtató, fax, másoló és beolvasó készülékekért, most a Canon e-karbantartási szolgáltatásával, időt, fejfájást és pénzt takaríthat meg. Ez egy újfajta szerviz, melynek segítségével fontosabb problémák megoldására is jut ideje, mint hogy a könyvelési osztályon a legrosszabbkor kifogyott a festék.

Üdvözöljük előrelátó szervizünkben!