2024. április 19.
Tartós bérleti szerződés PDF  | Nyomtatás |

Szolgáltatási rendszerünk számos szolgáltatást foglal magába:


- konkrét igényeknek megfelelő berendezés kiválasztását,
- szaktanácsadást,
- értékesítést,
- bérbeadást,
- tartós bérletet,
- gépek üzembe helyezését,
- felhasználók betanítását,
- folyamatos üzemeltetést
- gépek karbantartását, ( eseti, havi, n. évi )
- garanciális és garancián túli javításokat,
- kellékanyag-ellátást,

Tartós bérlet

A forgalmukat dinamikusan növelő vállalkozásoknál gyors ütemben gyarapodnak a sokszorosítási, nyomtatási igények is. A nyomtató/fénymásoló azonban azok közé a perifériák közé tartozik, amelyeket nem célszerű negyedévente-félévente cserélni. Egy vállalkozás mindenképpen rosszul jár, ha túl-, vagy akár alulbecsüli jövőbeni sokszorosítási igényeit.

Erre a gondra, az INTERELEKTRONIK BONYHÁD Kft. egy (pénzügyi tartalmát tekintve) 24, illetve 36 hónapos bérleti konstrukciót dolgozott ki.

Az egyszer? bérletnél azonban sokkal többről van szó, mivel partnereink egy összetett szolgáltatáscsomagot is kapnak.

Irodatechnikai szaktanácsadóink - előzetes igényfelmérés és egyeztetés alapján, a másolási és nyomtatási szokásokat megismerve - javaslatot tesznek a legmegfelelőbb géptípus(ok)ra.
Szerződéskötés esetén a bérlő cégnek a nyomatonkénti és az állandó
bérleti díjon kívül semmilyen más fizetési kötelezettsége nincs.

Így a papír és az áram kivételével mindent cégünk biztosít: az összes szükséges kellékanyagot, valamint a mechanikus igénybevétel miatt elhasználódó alkatrészeket, mi álljuk a karbantartás, a kiszállás illetve az esetleges javítás költségeit is.

A konstrukció további nagy előnye a tervezhetőség, mert ez esetben a cég nyomtatási és/vagy fénymásolási költségei szinte hajszálpontosan ütemezhetők. Meggyőző adat, hogy ezzel a konstrukcióval egy nyomat/másolat költsége mindössze nettó 2 - 4 forint.

Az alsó ársáv egy nagyon gyors, kiegészítőkkel bőven felszerelt eszközre és havi 50 ezer oldalra, míg a felső egy kisebb teljesítményű eszközre és havi 5 ezer példányra vonatkozik.

Utolsó frissítés ( 2009. október 07. )
 
< Előző