2021. október 15.
Canon imageRUNNER ADVANCE 6055 PDF  | Nyomtatás |

 Digitális másolás A/3 méretig

Irodai fekete-fehér másoló 

A dokumentum-munkafolyamatokat segítő, produktív imageRUNNER ADVANCE 6055 készülék értékes jellemzői sorában innovatív környezetvédelmi megoldások és a bizalmas adatok védelme egyaránt megtalálható.

Funkciók

  • Hatékony fekete-fehér nyomtatás akár 55 lap/perc sebességgel
  • Áttekinthető felhasználói felület
  • Fejlett dokumentumkiviteli lehetőségek
  • Maradéktalan munkafolyamat-integrálás és dokumentum-együttműködés
  • Innovatív megoldások a környezetvédelemért
  • Kiváló beolvasási képesség 

 

A Canon új, innovatív imageRUNNER ADVANCE platformjára épülő 6055 multifunkciós, fekete-fehér készülék a dokumentum teljes életciklusát hivatott nyomon követni, szem előtt tartva a biztonsági és környezetvédelmi szempontokat.

Egyszerű használat
A 6055-ös készülék színes, 8,4” SVGA érintőképernyője és a felhasználói felület egyszerűen használható és testreszabható. A műveleteket lépésenként ismertető útmutatók leegyszerűsítik a készülék használatba vételét.

Átfogó produktivitás
A 6055-ös készülék megbízható platformon kínál lenyűgöző nyomtatási sebességet, gyors beolvasást és maradéktalan rendszerintegrálást, a teljes körű, produktív munkafolyamat biztosítása érdekében.

Az akár 200 kép/perc sebességű beolvasást is kínáló készülék felhasználói számos forrásból végezhetik a beolvasást, beleértve a Microsoft SharePoint™ és hasonló backoffice-rendszereket.

Rugalmas fájlformátum-támogatás (pl. Adobe® PDF, Adobe® PDF/A-1b és kereshető, nagy tömörítésű PDF/XPS) segíti elő a dokumentumhasználat lehetőségeit. A beolvasott dokumentumok átnézése és megjegyzések hozzáfűzése az Adobe Reader Extensions PDF útján lehetséges: ez sokkal hatékonyabb, mint a papíralapú munkafolyamatok.

Emellett számtalan hatékony befejező művelet is beállítható. A beszúrás, papírlyukasztás, füzetnyomtatás és a C-/Z-hajtás szintén elérhető.

A 6055-ös készülék alapkivitelben tartalmazza a Canon egyedi UFRII nyomtatási technológiáját. Opcionális tartozékként Adobe® PostScript® 3, PCL 5e/6 és Fiery alapú imagePASS-U1 nyomtatókiszolgáló is kapható.

Kiemelkedő biztonsági jellemzők
A dokumentumbiztonság a teljes életciklus során biztosítható a beolvasástól a megosztáson és az archiváláson keresztül a nyomtatásig. A hozzáféréskezelő készlet alapszinten felhasználóra, csoportra, szerepkörre vagy funkcióra (pl. univerzális küldés) korlátozza a készülékhez történő hozzáférést.

Az uniFLOW OM megoldásba történő integrálásnak köszönhetően a hálózaton lévő bármelyik készülékről biztonságos a nyomtatás. A Document Scan Lock Kit megelőzi a papíralapú dokumentumok jogosulatlan beolvasását illetve nyomtatását. A közös használatú dokumentumokhoz való hozzáférés az Adobe LiveCycle Rights Management Server ES rendszerbe történő integrálással szabályozható. További opciók – titkosítás, adattörlés, kivehető merevlemezek – növelik a bizalmas adatokat kezelő szervezetek biztonságát.

Korszakalkotó lépések a környezetvédelemért
Az imageRUNNER ADVANCE széria elsőként alkalmaz első osztályú, tűzálló, szerves növényi alapú bioműanyagot. Alvó módban a fogyasztás mindössze 1,5 W, az alacsony zajszint pedig kellemesebb munkakörnyezetet teremt. Minden készülék Energy Star és RoHS kompatibilis.

Utolsó frissítés ( 2011. április 15. )
 
< Előző   Következő >