2024. április 18.
Canon imageRUNNER 2320 PDF  | Nyomtatás |
 Digitális másolás A/3 méretig

Irodai fekete-fehér másoló  
 
A helytakarékos készülék rendkívül hatékony fekete–fehér másolás mellett USB-kapcsolaton keresztül történő helyi nyomtatást tesz lehetővé max. 20 oldal/perc ill. másolat/perc sebességgel. Az opcionális hálózati nyomtatás és lapolvasás funkció jóvoltából a megfizethető készülék remekül hasznosítható kis irodai környezetben.
 
Funkciók

  • Max. 20 oldal/perc ill. másolat/perc, 7,9 mp-en belüli elsőnyomat-készítés
  • Max. 1080 lapos papírkapacitás
  • Felhasználóbarát kezelőfelület ötsoros LCD-vel
  • Kompakt kialakítás
  • Az egyedi igényekhez alkalmazkodó beállítások
  • Energiahatékonyság

Kompakt, költséghatékony fekete–fehér másolók helyi nyomtatási lehetőséggel.
Az új, helytakarékos másolóválaszték kiemelten hatékony másolási és helyi nyomtatási lehetőséget kínál USB-kapcsolaton keresztül. Ideálisan alkalmasak leterhelt, kis munkacsoportok igényeinek kielégítésére, ahol produktív megoldást keresnek alacsony tulajdonlási költséggel.

Növelje produktivitását
Többet, gyorsabban és egyszerűbben elvégezhet a háttérvilágítású, ötsoros LCD alapján. A 20 oldal/perc sebességgel elkészülő, kiváló minőségű nyomatok és a remek válaszidő (7,9 mp-es elsőmásolat-készítés) időtakarékos megoldássá avatja az imageRUNNER 2318 készüléket.

Az egyedi igényekhez alkalmazkodva bővíthető
A kompakt modellek megfelelő beállításokkal, nagy kihívásokkal is elbánnak. A kiegészítő papírfiókok használatával kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő kapacitást, akár 1080 oldalig, mindenféle papírméretben (max. A3). További opciók: hálózati nyomtatás és lapolvasás, kétoldalas működés és tűzés. Bármire is van szüksége, profi teljesítményt és kiváló eredményt várhat el.

Rendkívüli megbízhatóság és támogatás
A felhasználó bizton számíthat a folyamatos, jó minőségű teljesítményre a megnövelt tartósság és szervizelhetőség jóvoltából. A Canon világszínvonalú szerviztámogató részlege szakértő telepítést, oktatást és helyszíni szervizelést kínál fel az előre meghatározott szintű szolgáltatási megállapodások mellett. Csak annyit fizet, amennyit valóban nyomtat. Így jobb költségfelügyelet valósulhat meg. A maradéktalan ügyfélélmény elérését prioritásként kezeljük: ügyfeleink 93%-a* elégedett a berendezés javítására szánt idővel.
*Szervizelés utáni felmérés a TNS NIPO alapján. 2009 januárjától júliusig. 16 059 felhasználó vett részt benne.

Környezettudatosság
Az EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkező modellek rendkívül energiahatékonyan működnek: alvó módban mindössze 4,5 watt a fogyasztásuk, ezzel energiát és költségeket takaríthat meg. A Canon On-Demand fixing technológia segítségével a készülék gyorsan visszaáll alvó módból, vagyis az energiatakarékosság nem fogja vissza a termelést.

Utolsó frissítés ( 2011. április 15. )
 
< Előző   Következő >