2024. április 18.
Canon iR 3245 PDF  | Nyomtatás |
 Digitális másolás A/3 méretig

Irodai fekete-fehér másoló  
 
Az iR3245 biztosítja a magas hatékonyság és a megfizethető, multiunkciós teljesítmény tökéletes egyensúlyát a leterhelt irodák számára.
 
Funkciók

  • Multifunkciós, kiváló minőségű vezeték nélküli nyomtatás
  • Hatékony kezelés és költségfigyelés
  • Fokozott biztonság
  • Professzionális dokumentumkivitel
  • Kiterjedt szoftverkompatibilitás a nagyobb hatékonyság érdekében
  • Energiatakarékos és környezettudatos

Hatékony kommunikáció
Az iR3245 számos funkcióval, a költségeket és a biztonságot szem előtt tartó eszközzel jövőbe mutató szemléletet képvisel a vezeték nélküli multifunkciós készülékek piacán.

Ahelyett, hogy a készülékek elárasztanák az irodát, az iR3245 egyetlen kompakt, multifunkciós készülékben is hatékonyan biztosítja a nyomtatást, másolást, faxolást, beolvasást és dokumentumküldést. Az asztalról vagy a nagy méretű, jól látható színes TFT-érintőképernyőről vezérelt iR3245 készülék jóvoltából kezében tarthatja a hatékony kommunikáció irányítását. Szükség esetén hangvezérlő rendszer is beépíthető.

Kitűnő minőségű dokumentum-kommunikáció: tiszta, világos nyomatok készítése kiemelkedő 1200 dpi felbontással és gyors, 45 oldal/perces sebességgel PS/PCL módban, vagy a nagyobb hálózati feldolgozási sebesség érdekében az egyedülálló Canon UFRII használatával. Professzionális dokumentumkészítő eszközök és rugalmas papíradagolás könnyíti meg a fűzött vagy lyukasztott jelentések, hatásos ismertetők és árajánlatok készítését sokféle különböző hordozótípussal és méretben.

A dokumentumok a színes beolvasás után azonnal titkosíthatók, majd PDF-ként biztonságosan elküldhetők a Canon i-Send használatával több helyre is: például hálózati mappába, e-mail címre és postafiókba.

Szigorú költségfigyelés
Manapság a költségek leszorítása kiemelt szempont; az iR3245 pedig biztosítja az ehhez szükséges hátteret. Az opcionális Canon uniFLOW szoftverrel részletesen nyomon követhető, hogy ki, mit, hol és mennyiért nyomtat. Arra is lehetőség van, hogy automatikusan átirányítsa a nyomtatást a hálózat leggazdaságosabb eszközére, vagy hogy vezérelje az egyes részlegek termelési szintjét.

Biztonságos és megbízható
A készülékhez való hozzáférés jelszóhoz, a vállalati hálózatának bejelentkező adataihoz vagy akár ujjlenyomathoz köthető. A dokumentumokat biztonságos postafiókokban tárolhatja, amíg a megfelelő felhasználó ki nem nyomtatni őket. A dokumentumok küldés előtt titkosíthatók, és biztonságos vízjellel is elláthatók. Ezen felül a készülék merevlemezeinek tartalma törölhető vagy titkosítható, a feladatnaplók pedig elrejthetők.

Egyszerű informatika részére is
Az iR3245 költségtakarékos hálózat nélküli megoldás, de igény szerint hálózatban is működtethető. A Canon iW kezelőkonzola (iWMC) pedig lehetővé teszi az iR3245 központosított, távoli kezelését minden hálózatra kapcsolt készülékről.

Utolsó frissítés ( 2011. április 15. )
 
< Előző   Következő >